Med Fokus på Opplevelsen

Inotech er en MSP i Bergen som tilbyr IT-drift og -support til små og mellomstore bedrifter. Vi fokuserer på å levere høy kvalitet på tjenestene våre for å sikre at kundene våre alltid har en problemfri IT-drift. Vårt mål er å hjelpe bedriftene våre å vokse og utvikle seg gjennom effektiv teknologi.

Inotech logo

Alt du trenger å vite om Inotech i et dokument

"Introduksjon til Inotech" gir en oversikt over alt du trenger å vite. Altså, rammeavtaler, faste priser, timepriser og mer.

Bilde av forsiden til dokumentet

Verdier og mål i Inotech

I Inotech er våre verdier å alltid levere den beste brukeropplevelsen for våre kunder. Dette innebærer å ha et godt forhold til alle kundene våre, samt å ha åpen kommunikasjon og alltid være tilgjengelige for dem. Vi behandler kundene våre med respekt og oppmerksomhet, ikke som tall i et system.

Som MSP i Bergen, er vårt mål å være kjent for å alltid levere høy kvalitet service. Vi tilbyr en rekke IT-drift, skytjenester og digital arbeidsplass-tjenester for å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å få en effektiv og problemfri hverdag.

Hvordan Inotech startet

Inotech AS ble etablert i 2013, men selskapet har sine røtter tilbake til 2000, da det ble startet av min far og onkel under navnet Inotech DA. Selv om det har vært et generasjonsskifte siden den gang, har våre verdier alltid vært de samme: Å levere høy kvalitet på tjenestene våre.

Det kan være ganske nostalgisk å tenke tilbake til det lille kontoret hvor alt startet. Et rom fylt med permer, databøker og datamaskiner overalt. Selv om vi har hatt våre del av utfordringer gjennom årene, har vi fortsatt en bransje vi elsker. Derfor jobber vi hardt for å levere den beste servicen vi kan til våre kunder

Menneskene bak Inotech

Bilde av ansatt

Thomas B. Westerheim

Daglig leder

Bilde av ansatt

Bjørn Inge Westerheim

Senior Konsulent

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om våre tjenester eller lurer på hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Ikke nøl med å ta kontakt.

Ta kontakt

Varmilo WA88M Anmeldelse | Tastatur Anmeldelse

6 Nyttige Hurtigtaster i Windows | Grunnleggende PC Kunnskaper

4 Innstillinger Alle Kan Få Bruk For | Grunnleggende PC Kunnskaper