Om Inotech

IT-Konsulent i Bergen

Vi er en IT-konsulent som hjelper små og mellomstore bedrifter i Bergen og omegn. Vårt fokus er gode kundeforhold og forutsigbare kostnader.

Inotech logo
Kunde logo
Kunde logo
Kunde logo
Kunde logo

Pristilbud skaper forutsigbarhet

Vi liker at kunden vet hva de betaler for før vi setter i gang med større prosjekter. Derfor skriver vi alltid opp et pristilbud, og får godkjenning på denne før vi setter i gang. Samtidig er det lite tidseffektivt hvis vi skulle gitt ut pristilbud på alt. Hva om du bare trenger hjelp med e-posten som ikke funker? Da fører vi bare timer brukt som vanlig, slik at vi raskt kan hjelpe deg uten at vi først må vente på signert avtale. Slik får vi det beste fra begge verdener!

Tjomslige kundeforhold

Vi har vært såpass heldig hittil at vi har fått gode kundeforhold. Dette er en trend vi prøver å holde på så lenge vi klarer. For oss er det viktig å ha et gjensidig og respektfullt partnerskap. Hvis vi skulle få en kunde som gir oss skylden for været og bare er vanskelig, da har vi et problem. Disse er gjerne bedre egnet for en større IT-leverandør. De som har en support-linje som er godt vant med å ta imot vanskelige kunder. Dette er ikke oss, vi tar gjerne imot frustrerte partnere derimot! Det er jo det vi lever av.

Historien vår

Inotech AS ble etablert i 2013, men selskapet har sine røtter tilbake til 2000, da det ble startet av min far og onkel under navnet Inotech DA. Det kan være ganske nostalgisk å tenke tilbake til det lille kontoret (les: rommet) hvor alt startet. Et rom fylt med permer, databøker og datamaskiner overalt. Vi har hatt vår del av utfordringer gjennom årene, men er ganske heldig som får lov til å jobbe med noe vi liker.

Uforpliktende Prøveperiode

Prøv oss risikofritt!

Vi forstår at det å velge IT-partner er en stor avgjørelse. For å lette litt på trykket tilbyr vi en uforpliktende prøveavtale. Der du får vedlikehold og rammeavtale gratis første måneden. På den måten kan vi hjelpe deg med en gang, så fikser vi det akkurat som om du var en eksisterende kunde.

Bestill prøveperiode

Menneskene bak Inotech

Bilde av ansatt

Even B. Westerheim

Gründer

Bilde av ansatt

Thomas B. Westerheim

Daglig leder

Bilde av ansatt

Bjørn Inge Westerheim

Senior Konsulent

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om våre tjenester eller lurer på hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Ikke nøl med å ta kontakt.

Ta kontakt
YouTube

Varmilo WA88M Anmeldelse | Tastatur Anmeldelse

6 Nyttige Hurtigtaster i Windows | Grunnleggende PC Kunnskaper

4 Innstillinger Alle Kan Få Bruk For | Grunnleggende PC Kunnskaper