IT-Sikkerhet

Hold deg trygg online med vår hjelp. Vi tilbyr løsninger som beskytter deg mot virus, spam og hackerangrep, samtidig som vi sørger for at passordene dine er sikre.

Antivirus

En antivirus gir beskyttelse mot skadelig programvare og viruser som kan infisere og skade datamaskinen din. Dette er viktig for å holde dataene dine sikre og å hindre at datamaskinen din blir langsommere.

Risikovurdering

Den beste måten å være trygg på er å finne hull i sikkerheten sånn som den er per nå. Vi gir dere en vurdering av sikkerhetshullene deres, og deretter tetter vi disse hullene, og dokumenterer hva vi har gjort.

Sikkerhetskopiering

Det er viktig å ha en plan for sikkerhetskopiering av dataene dine, slik at du kan gjenopprette dem i tilfelle noe skulle skje med datamaskinen din eller harddisken. Dette kan bidra til å hindre tap av viktig informasjon.

Uforpliktende Prøveperiode

Prøv oss risikofritt!

Vi forstår at det å velge IT-partner er en stor avgjørelse. For å lette litt på trykket tilbyr vi en uforpliktende prøveavtale. Der du får vedlikehold og rammeavtale gratis første måneden. På den måten kan vi hjelpe deg med en gang, så fikser vi det akkurat som om du var en eksisterende kunde.

Bestill prøveperiode

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om våre tjenester eller lurer på hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Ikke nøl med å ta kontakt.

Ta kontakt
YouTube

Varmilo WA88M Anmeldelse | Tastatur Anmeldelse

6 Nyttige Hurtigtaster i Windows | Grunnleggende PC Kunnskaper

4 Innstillinger Alle Kan Få Bruk For | Grunnleggende PC Kunnskaper